|
|||||||
| Види ги резултатите од анкетата: Веб дизајн натпревар | |||
| Tote на Дракула |
|
1 | 0.59% |
| SiTEDO.Tk на SiTEDO.Tk |
|
0 | 0% |
| e-lajme.com на tenaxxX |
|
2 | 1.18% |
| element-hosting.com на Misho |
|
0 | 0% |
| dizajnira.me/gsmmkd2/ на deXterche |
|
4 | 2.37% |
| vreme.mk на B^nDIT |
|
5 | 2.96% |
| mklawyers.com.mk на _BurneR_ |
|
2 | 1.18% |
| cdalibor.com/mp/ на daci92 |
|
0 | 0% |
| Narcis на Lestath |
|
4 | 2.37% |
| boogey.ws.mk на boogey |
|
0 | 0% |
| biznisideja.com на AleksandarRulez |
|
0 | 0% |
| elmoterm.com на KarajanN |
|
0 | 0% |
| travel2ohrid.com на nikola_mk |
|
14 | 8.28% |
| jas.mk na nullx |
|
7 | 4.14% |
| clubvip.com.mk на electrix |
|
0 | 0% |
| vecerva.com.mk на Delicon |
|
7 | 4.14% |
| kiks.mk на it_guy |
|
1 | 0.59% |
| angels.mk на Bad-_-boY |
|
2 | 1.18% |
| caramelo.mk на kolektiv |
|
10 | 5.92% |
| AsRomaMK на Bobby |
|
2 | 1.18% |
| 360skopje.com.mk na multi_vision |
|
0 | 0% |
| nikola.skechboy.com/room/ na ExtremeBt |
|
15 | 8.88% |
| g5plus.mk на Despotdesign |
|
0 | 0% |
| Intro-HP.com.mk на б45к4 |
|
9 | 5.33% |
| 0.mk на drifter4e |
|
21 | 12.43% |
| 0.mk/gvlatko na brzi |
|
9 | 5.33% |
| thisisnotanamericanmovie.com na vladan |
|
7 | 4.14% |
| mancumatak.edu.mk na butle |
|
1 | 0.59% |
| let's bet na username |
|
2 | 1.18% |
| linux.zzl.org на acko-ivanovski |
|
1 | 0.59% |
| bszmarket.com.mk нa R3dH4nd5 |
|
1 | 0.59% |
| fire hosting на _KIKO_ |
|
0 | 0% |
| ioi.ii.edu.mk на BojanKostadinov |
|
5 | 2.96% |
| brkajrabota.mk на nikle22 |
|
27 | 15.98% |
| UIST нa markomk |
|
2 | 1.18% |
| fashionavenue.com.mk нa Senseii |
|
1 | 0.59% |
| animacii на Jovan |
|
3 | 1.78% |
| gateofheaven.com.mk на CyberSpic |
|
4 | 2.37% |
| Гласачи: 169. Немате право да учествувате во оваа анкета | |||
![]() |
|
|
Алатки за тема | Прикажувања |
|
|
#1 |
|
Модератор
Регистриран: Feb 2009
Мислења: 332
![]() ![]() ![]() |
Ок, ова е втората фаза на натпреварот, каде читателите гласаат за пријавените сајтови. Еве ја листата на сајтовите : Tote на Дракула SiTEDO.Tk на SiTEDO.Tk e-lajme.com на tenaxxX element-hosting.com на Misho dizajnira.me/gsmmkd2/ на deXterche vreme.mk на B^nDIT mklawyers.com.mk на _BurneR_ cdalibor.com/mp/ на daci92 Narcis на Lestath boogey.ws.mk на boogey biznisideja.com на AleksandarRulez elmoterm.com на KarajanN travel2ohrid.com на nikola_mk jas.mk na nullx clubvip.com.mk на electrix vecerva.com.mk на Delicon kiks.mk на it_guy angels.mk на Bad-_-boY caramelo.mk на kolektiv AsRomaMK на Bobby 360skopje.com.mk na multi_vision nikola.skechboy.com/room/ na ExtremeBt g5plus.mk на Despotdesign Intro-HP.com.mk на bб45к4 0.mk на drifter4e 0.mk/gvlatko na brzi thisisnotanamericanmovie.com na vladan mancumatak.edu.mk na butle let's bet na username linux.zzl.org на acko-ivanovski bszmarket.com.mk нa R3dH4nd5 fire hosting на _KIKO_ ioi.ii.edu.mk на BojanKostadinov brkajrabota.mk на nikle22 UIST нa markomk fashionavenue.com.mk нa Senseii animacii на Jovan gateofheaven.com.mk на CyberSpic
Последна промена од theurednik : 16-06-10 во 13:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Модератор
Регистриран: Feb 2008
Мислења: 4,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
linux.zzl.org Е нешто сомнителен ова го дава авастот:
http://linux.zzl.org/Scripts/AC_RunActiveContent.js JS:Illredir-AQ [Trj]
|
|
#3 |
|
n00b
Регистриран: Nov 2008
Мислења: 4
![]() |
Хах.. Ве уверувам дека не е ништо..Тие скрипти беа генерирани од Dreamweaver за демек да немало проблеми во некои верзии на IE...
Доколку ја избришам папката scripts нема да може да се гледаат флеш-овите. Последна промена од acko-ivanovski : 16-06-10 во 14:03 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior
Регистриран: Apr 2010
Мислења: 253
![]() |
Цитат:
Како бре читателите братучед ми неможе да гласа дека нема акаунт дај поправете да може сите а не само регистрирани |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Модератор
Регистриран: Oct 2007
Мислења: 4,035
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јован, не се буни... ако гласа нерегистриран член ќе може да гласа повеќе пати. Така да тоа е тоа.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior
Мислења: 55
![]() |
Според мене со ова се пропага во вода, зошто ова го зборам ете ви еден банален пример од Јован кој самиот кажува братучед му дека не може да глас ,а кога би можел логично би гласал за Јован и 95% сум сигурен дека ниту би ги разгледал другите сајтови, што сакам да потенцирам со ова дека голем дел од пријавените членови барат пријатели, роднини, другари да глаасат за нивниот сајт што мислам дека не држи место најдборо ке беше жирито само да гласа но вие го водите натрепварот вие најдобор знаете поз со срека на учесниците
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Регистриран: Jul 2009
Мислења: 323
![]() |
ја имам предлок во врска со периодов на гласањево наменет за членовите.
За да нема братучеди ова она, најдобро би било да направите да нема регистрација на нови членови во наредниве 2 недели додека трае гласањето. Бидејќи, иако можете да познаете ист член од различни акаунти по ИП адреса сепак некој би се потрудил и би сменил неколку локации во негова корист. Предлог од мене чисто информативно
|
|
|
#8 |
|
Resident
Мислења: 645
![]() ![]() |
И да нема и да има зачленување во наредните недели, веќе се знае кој е победникот
.. Инаку има интересни идеи но има и многу лоши, а една или две не ги отвара.. Еве да бидат отворен гласав за Jas.mk но ми се допадна и идејата на "0.mk/gvlatko na brzi".
|
|
|
|
|
#9 |
|
n00b
Мислења: 33
![]() |
да бидеме искрени,воа никаде не оди ,не се глеа баш "ДИЗАЈНОТ" како што гледам,а не се гледаат ни идеите,како што пиша ,да бидеме искрени ExtremeBt би требало да победи.Зошто? има најоргинален дизајн,и изработката му е супер.
а некои не се којзнае што а имаат повеќе гласа....искрено,несакам ни да се занимавам,само сакав да напоменам. Позз
|
|
#10 |
|
Модератор
Ок само приметив....Иначе авастот не ми даа да го отворам сајтот така да морам да исклучам антивирус за да го видам.
|
|
#11 |
|
Resident
Мислења: 1,246
![]() ![]() |
mojot sajt ne go otvarase zatoa sto serverot bese izgasnat poradi sreduvanje ,za 15tina min ke bide povtorno vklucen
edit:ete go sajtot ,povtorno e vo funkcija
Последна промена од daci92 : 16-06-10 во 15:44 |
|
|
|
|
#12 |
|
n00b
Регистриран: May 2009
Мислења: 39
![]() |
Многу негативна енергија ширите
. Супер си е натпреваров, супер си е и гласањето.Од мене +1 за 0.mk... Добар web 2.0 дизајн со многу корисна функционалност. Btw, ако се одржува и друг пат ваков натпревар, убаво би било жирито да ги филтрира сајтовите, т.е. да ги отстрани сите оние детски / paint / front-page сајтчиња. |
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior
![]() |
Цитат:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Модератор
@Јован не се буни...
|
|
#15 |
|
Guru
Регистриран: Feb 2010
Мислења: 472
![]() |
Засега се е ок
0.мк заслужува 1 место , морам да признаам... Токму како и што очекував , постоечките сајтови ќе ги сметате за најфункционални и најиновативни (што е сосем нормално).
|
|
#16 |
|
Senior
![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
GFX
Регистриран: Apr 2007
Мислења: 1,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитат:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guru
Регистриран: Jul 2009
Мислења: 323
![]() |
@Jovan
Ко прво нема шанси да натпреваров е за привлекување повеќе членови. Мислам точно е дека додека траеше објавувањето некои нови членови се зачленија баш поради натпреварот но, сигурно пренатрупување на членови отворени од веќе постоечките не му требаат на еден ваков форум. @fatal1ty_ Со ова сакаш да кажеш дека како и да заврши админите и модераторите решаваат за тоа кој ке биде прв. Дали оваа анкета игра некаков удел во гласањето или е онака ставена? и ако игра со колку % игра важност? мислам ако не е тајна
|
|
|
#19 |
|
Модератор
Не не username лошо си ме сватил или лошо сум се изразил...извинете..Значи од оние кои ќе освојат најмногу гласови на накетата идат дање....Повеќе детаљи незнам...
|
|
#20 |
|
Senior
Регистриран: Aug 2008
Мислења: 110
![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Resident
Регистриран: May 2007
Мислења: 1,050
![]() ![]() ![]() |
Јас гласам за travel2ohrid бидејќи сајтот ми се виде доста солиден од дизајнерски но и од информативен поглед.
|
|
#22 | |
|
Senior
Мислења: 111
![]() |
Intro-HP.com.mk ne se ni otvara...
Цитат:
pozz p.s. avtorite ne bi trebalo da mozat da si glasaat sami za sebe... jas na primer si glasav sea za mene sto ne e vo red spored mene pa ako mozete proverete ja taa situacija i ignorirajte gi tie +1 glasovi Последна промена од fuUuUzZzZy : 17-06-10 во 13:52 Причина: споени мислења |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
n00b
Мислења: 33
![]() |
Цитат:
?инаку човекот што го направил јас не го ни познавам колку за твоја информација. јас ти кажувам што ми се допаѓа на мене и мое мислење...секој си има свое мислење.
HijackHacker: Преголем потпис, види во правилата за дозволена големина Последна промена од _KIKO_ : 16-06-10 во 21:54 |
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
Senior
Мислења: 111
![]() |
Цитат:
![]() Цитат:
poz |
||
|
|
|
|
#25 |
|
Junior
Мислења: 62
![]() |
Многу ми се допадна идеата на gateofheaven.com.mk на CyberSpic ама нема никаква функционалност. 0.mk е веќе докажан сервис кој секојдневно го користам, едноставен и функционален дизајн секоја чест мајсторе. Избрав Jas.mk бидејќи пред некое време ми требаше баш ваква страна, дизајн 5, функционалност 5.
|
|
|
![]() |
| Клучни зборови |
| веб дизајн, натпревар, предизвик |
| Алатки за тема | |
| Прикажувања | |
|
|