Новиот Yahoo! Мail Новиот Yahoo! Мail Веб
Објавено на од

Yahoo го објави новиот бета Yahoo Мail кој достапен за сите. Новиот бета изгледа доста свежо спореден со поранешниот. Изгледа убаво и едноставно и нуди побрзо имејл искуство, „го изградивме од темели за да биде брз колку што вие сте продуктивни“ вели Yahoo.

Новиот Yahoo бета ќе го најдете тука. Бидејќи е бета, тест фаза се уште не е пуштан за сите мејлови.

Дополнително Yahoo престави нов спам филтер, можност да се пристапи до новиот Yahoo Mail преку мобилните платформи, iPhone, Android, iPad… Има нови опции за друштвено споделување, додаден е Twitter заедно со Facebook постови, има IM И SMS опции за комуникација, опции за споделување видео и слики…

Кратко URL: http://1337.mk/1qy
IT.com.mk

Објавено од

IT.com.mk е портал и прв македонски форум за информатичка и комуникациска технологија кој секојдневно објавува најнови вести поврзани со оваа индустрија. Вебсајт

it.com.mk е-билтен

Е-билтенот ви нуди да се информирате на дневна или неделна база или пак да бидете известени само за најважните случувања, како и за огласите од ИТ Кариера.
Дневен Мора да прочиташ
Неделен ИТ Кариера

5 коментари

  1. @PinkyTheGreat вели:

    Да не знае некој каде се менуваат боите на интерфејсот? Јас не успеав да се снајдам…

  2. zIWe вели:

    Се уште ја тестирам оваа бета верзија од Yahoo, ама за разлика од претходната и од сите др. e-mail сервиси што ги користам оваа до сега е најбрзата (дури излезе побрза и од Gmail) и најдобро уредена, лесно за снаоѓање и навигација. Останува да видиме што ќе направи Yahoo понатака :)
    @ PinkyTheGreat: ако мислиш целоснен нов интерфејс (со бојата) треба да ја пробаш бетата. Во тексот погоре имаш линк до тоа. Pozz…

Коментирај

Current ye@r *