Што да правите кога ќе ви снема интернет? (инфографик) Што да правите кога ќе ви снема интернет? (инфографик) Блог, Веб, Совети
Објавено на од

Моментот кога ќе ни снема интернет и кога ќе сфатиме дека сме зависни од него. Ви претставуваме инфографик со идеи што да се прави во кризните моменти:

Кратко URL: http://1337.mk/26e
IT.com.mk

Објавено од

IT.com.mk е портал и прв македонски форум за информатичка и комуникациска технологија кој секојдневно објавува најнови вести поврзани со оваа индустрија. Вебсајт

it.com.mk е-билтен

Е-билтенот ви нуди да се информирате на дневна или неделна база или пак да бидете известени само за најважните случувања, како и за огласите од ИТ Кариера.
Дневен Мора да прочиташ
Неделен ИТ Кариера

7 коментари

 1. @boriseto вели:

  16. – Која е смислата на живеење без интернет?

 2. 211 вели:

  Инспирацијата ви е од http://0.mk/h3r3. Сте можеле да додадете и некои работи што Македонците ги прават. Пример, кога се нема интернет дома и нема бежичен, се оди во интернет кафе или дури тогаш им текнува да им се јават на пријателите или да излезат од дома…

 3. Toleee вели:

  SO TAV4E ?!?!? HAHAHAHAHHA Lajk :D

 4. Boris вели:

  Nesakam voopsto da go falam t-home (za da ne azdisaat) ne pomnam kga sum nemal intrnet :-)
  A imam koristeno i 3G od site operatori isto taka mozam da kazam deka se pristojno dobri.
  So drugi zborovi so bese prasanjeto ?

 5. theharrabed вели:

  Незнам за вас ама јас одма крадам од комшиите.

Коментирај

Current ye@r *