» Написи со клучен збор "e-ucebnici.mk"

ИТ.мк: МИО го стартуваше e-учебници.мк

Објавено на 22 апр 2010, 12:15 од
ИТ.мк: МИО го стартуваше e-учебници.мк

Е-учебници.мк е дигитална библиотека на електронски учебници наменета за помладите, учениците од основното и средното образование, како и за наставниците и родителите.