» Написи со клучен збор "skoool.mk"

Претставен Skoool.mk

Објавено на 8 јун 2010, 18:55 од
Претставен Skoool.mk

Образовниот портал Skoool.mk нуди едукативен и интерактивен материјал за ученици од прво до деветто одделение, а има и содржина за средношколци.